Blood Sugar: izkušnje uporabnikov

Spodaj so zbrane izjave uporabnikov tega izdelka po celem svetu.
Izjave so resnične, povzete iz tujih spletnih strani (ocene in komentarji kupcev).

 Zmanjša okus po sladkem

Izdelek deluje, jemljem ga že približno en mesec. Res zmanjša okus po sladkem v ustih, vendar ga je potrebno jemati po navodilih.
 Izboljšano splošno počutje

Vsakič, ko ga vzamem, občutim razliko. Ugotavljam, da se je moje splošno počutje izboljšalo. Nisem utrujena, čutim da imam več energije.

 Velika sprememba!

V družini imamo zgodovino sladkorne bolezni. Sem zdrava ženska, starejša od 50 let. Lani sem imela na merjenju visoko vrednost krvnega sladkorja (7,1 mmol/L). Nisem želela jemati inzulina, zato sem raziskovala po internetu, prebrala nekaj knjig o sladkorni bolezni in našla veliko koristnih informacij. Poleg tega sem začela jemati dopolnilo Blood Sugar, ki vsebuje gymnemo, cimet, sabljasti triplat in druga dobra zelišča. Pred približno dvemi mesecema sem začela uporabljati ta dodatek in krvni sladkor se je znatno zmanjšal na 6,1 mmol/L! Zjutraj vzamem eno kapsulo in po večerji dve kapsuli. Prav tako sem spremenila svojo prehrano z izločitvijo ogljikovih hidratov (prenehala sem z uživanjem sladkorja, belega kruha, bele moke in krompirja) in prehodim skoraj vsak dan vsaj 5000 korakov. Še naprej bom uporabljala ta dodatek, saj se je moje zdravje precej izboljšalo.

 


 

Hitro delovanje

Odličen izdelek, učinkoval je zelo hitro. Razlika je bila opazna že po 3 dneh.
 


 

Pomaga

Vrednosti krvnega sladkorja sem imel povišane, zato sem začel jemati izdelek Blood Sugar. Sedaj imam krvni sladkor pod nadzorom že skoraj eno leto. Jemljem ga redno vsak dan.

 


 


 

To je dober izdelek za nadzor krvnega sladkorja

Blood Sugar iz Nature's Way ohranja moj krvni sladkor v mejah. Rezultati merjenja mojega sladkorja v krvi so med 5,3 in 6,9. Moj režim vključuje kardio vadbo eno uro na dan in zdravo prehrano, ki vključuje polnozrnati riž, polnozrnata žita, neškrobno zelenjavo in hrano brez sladkorja. To je dober izdelek za uravnavanje krvnega sladkorja. Ne jemljem zdravil za sladkorno bolezen.
 


 

Tudi, ko se pregrešim ....

Poskusil sem nekaj dodatkov za nadzor krvnega sladkorja. Ta izdelek je edini, ki mi je resnično pomagal. Tudi, ko se pregrešim in jem hrano, ki vsebuje večji delež ogljikovih hidratov ali sladkarije, mi te kapsule pomagajo ohraniti normalno počutje krvni sladkor v mejah. Priporočam jih.
 


 

Dober izdelek

Običajno po vsakem obroku občutim omotico, saj se ponavadi prenajem. Toda z jemanjem 2 kapsul pred vsakim obrokom sem ugotovila, da sploh nimam nobenih težav. Mislim, da dobro deluje!
 


 

Pomaga zmanjšati apetit

Borim se z odvisnostjo od sladkorja že skoraj dve desetletji. Končno mi je uspelo doseči, da se prehranjujem veliko bolje. Tri kapsule dvakrat na dan resnično pomagajo! Po sladkarijah ne hrepenim več toliko, kot včasih in zaradi tega uspem sestavljati veliko bolj zdrave obroke.
 


 

Izdelek Blood Sugar -
Krvni sladkor je namenjen posebej za uravnavanje krvnega sladkorja.

  • Spodbuja izločanje inzulina
    iz trebušne slinavke.

  • Pomaga pri zmanjševanju dvigov sladkorja v krvi po obroku

  • Spodbuja normalno raven sladkorja v krvi.

  • Izboljša učinkovitost inzulina.

  • Zmanjša prekomerni apetit in hrepenenje po sladki hrani.

 

Najboljša zelišča za nadzor krvnega sladkorja + mineral krom. Cimet, Gymnema Sylvestre, grško seno, ...